a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

CIMSOLUTIONS B.V.

CIMSOLUTIONS levert al 20 jaar hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work! Wij streven naar een langdurige relatie, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Dit blijkt ook uit het feit dat CIMSOLUTIONS in 2012-2013 voor de zesde achtereenvolgende keer uitgeroepen is tot “Top Employer ICT”.

Sinds de oprichting in Nederland in 1992 is CIMSOLUTIONS B.V. autonoom doorgegroeid naar een klantgerichte internationale onderneming met vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de 6 Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regio’s van Nederland en Europa. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Bij CIMSOLUTIONS werken 250 hoogopgeleide ICT professionals, met minimaal een HBO- of Universitair diploma, die vanuit onze divisies Business & Industry klanten adviseren en ondersteunen. Hierbij richt divisie Business zich op bestuurlijke, zakelijke en administratieve automatisering en divisie Industry op R&D, embedded ontwikkeling, technische en industriële automatisering. 

De organisatiecultuur is samen te vatten met de termen: klantgericht, toegankelijk, snel, flexibel, op leren ingesteld en no nonsens.

Learn, create and make it work! Dat is waar ons team aan ervaren professionals voor staat. Je bent onderdeel van een betrokken bedrijf, dat voor echte kwaliteit gaat. Je kunt jezelf ontwikkelen via on-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling. Onze medewerkers leren iedere dag bij en gebruiken hun kennis en ervaring in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Dit alles onder uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde onderneming. Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, er is bij  CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht!

Er zijn regelmatig bijeenkomsten, speciaal georganiseerd om kennis met andere medewerkers te delen. Je bent geen nummer en kent je collega’s. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom werken de mensen bij CIMSOLUTIONS!

 
Havenweg 24
4131 NM Vianen
Tel: toon nummer
Email: hrm@cimsolutions.nl
http://www.cimsolutions.nl
Vacatures van CIMSOLUTIONS B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.