a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

1Zero B.V.

Emmalaan 33
3581 HP Utrecht
Tel: toon nummer
Email: sollicitatie@1zero.nl

1Zero is 7 jaar geleden opgericht en voortgekomen uit de behoefte om data op een efficiƫnte en betrouwbare manier te kunnen verwerken, analyseren en te presenteren. In de afgelopen 7 jaar is 1Zero uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel grote als kleine organisaties in de verwerking, analyse en ontsluiting van informatie. Hierbij worden een drietal disciplines onderscheiden: informatie analyse, software ontwikkeling en marktonderzoek. Deze specialismen werken binnen de organisatie nauw met elkaar samen en versterken elkaar, maar kunnen ook afzonderlijk worden ingezet afhankelijk van specifieke (klant)vragen.

1Zero maakt onderdeel uit van de 2gather Group. De 2gather Group heeft zich de komende jaren ten doel gesteld om haar dienstverlening, vanuit gespecialiseerde business units, tot een one-stop-shopping concept uit te rollen. Naast de reeds bestaande diensten is design en social media dan ook volop in ontwikkeling. De 2gather Group heeft veel kennis van en ervaring met de zorgbranche, charitatieve instellingen en marketing research en breidt haar kennis in andere branches gestaag uit.

De cultuur van 1Zero kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en respect en waardering voor elkaar. Het gezamenlijk werken aan multidisciplinaire projecten waarin elk specialisme belangrijk is vraagt vermogen om samen te werken, te geven en te nemen en een flexibele opstelling. 1Zero is gevestigd in de mooiste wijk van Utrecht. De sfeer op kantoor is informeel. Naast passie voor werk delen de medewerkers passie voor eten. Gezamenlijk lunchen is dan ook dagelijks een belangrijk moment.

Vacatures van 1Zero B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.