Over ons

Over Hanze Media Groep

 

De Hanze Media Groep is uitgever van een aantal vacaturebanken waaronder, Bouwvacatures, ICTvacatures , Officevacatures, Techniekvacaturebank & Vacant. Met ICTvacatures.nl richten wij ons op de werkgevers en werkzoekenden in de ICT branche. Wij zijn dit initiatief gestart vanuit een groeiende vraag naar geschikt ICT personeel. 

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die aan te duiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

De Hanze Media Groep streeft een eerlijke transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Dit netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen als onderdeel van uiteenlopende marketing campagnes behoort tot de mogelijkheden.

Over ICTvacatures

ICTvacatures.nl is een specifieke vacaturebank voor de ICT branche. Met meer dan 350 vacatures bieden wij de kandidaat een compleet overzicht in ICT gerelateerde vacatures.