a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Immenso

Immenso specialiseert zich in werving & selectie, detachering en recruitment outsourcing. Kennis van bedrijfsomgevingen en de wil om het beste uit mensen te halen, dat zijn onze peilers voor resultaat. Wij brengen sollicitant en opdrachtgever op onderscheidende wijze bij elkaar.

Een goede match ontstaat niet alleen door juiste competenties, maar ook door een klik van persoonlijkheden en een passende bedrijfsomgeving. Dit vraagt om een goede uitleg van vacatures en een duidelijk profiel van de bedrijfsomgeving.

Online solliciteren
Onze ICT vacatures en vacatures in de Randstad staan altijd online. Geïnteresseerde kandidaten kunnen direct online solliciteren via onze website of de diverse job recruitment sites waar wij onze vacatures op plaatsen.

Social Media recruitment
Onze werving en selectie gebeurt niet alleen via de standaard wegen, maar ook door de inzet van Social Media recruitment. Hiervoor gebruiken wij platformen als Linkedin, Google+, Twitter en Facebook. Zo wordt een breed publiek bereikt en kunnen wij onze kandidaten sneller bemiddelen.

 
Curieweg 8e
2408BZ ALPHEN AAN DEN RIJN
Tel: toon nummer
Email: vincent@immenso.com
http://www.immenso.com
Vacatures van Immenso (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.