a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Inclusive Talent

Wij denken anders, doen anders.

Inclusive Talent verbindt, verrijkt en ontzorgt werkgevers met het binden en boeien van de juiste talenten. Met het realiseren van de perfecte match willen we bijdragen aan betere prestaties en meer geluk op de werkvoer. Bij ons telt niet alleen het snelle, maar vooral het duurzame resultaat. Wij geloven in de kracht van innovatie, kennisdeling gecombineerd met een professionele, authentieke en mensgerichte benadering.

Kwaliteit

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Een HBO- of WO-achtergrond, trainingen, coaching en begeleiding zorgen ervoor dat onze recruitment specialisten in staat zijn om zich in te leven in de kandidaat en de werkgever. Bij Inclusive Talent werken enkel professionals die verder kijken dan arbeidsbemiddeling. Zij zijn naast recruiter ook sparringpartner en adviseur. Wij vinden het belangrijk om onze kandidaten en klanten te voorzien van waardevolle adviezen door onze innovatieve hulpmiddelen, kennis en ervaring te delen. 

Authentiek

Inclusive Talent heeft een eigen identiteit en karakter. Zoals de naam doet vermoeden, vormt inclusiviteit de rode draad door onze organisatie. Wij zijn niet gespecialiseerd in een niche maar in mensen. Omdat recruitment een vak is en draait om mensen. Zo begeleiden wij talenten met zeer uiteenlopende achtergronden: hoog of laag opgeleid, jong of oud, wel of geen werkervaring, met of zonder vermeende achterstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen telt en bezit unieke kwaliteiten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Inclusive Talent omarmt en benut de meerwaarde van diversiteit. Dit merk je bijvoorbeeld aan de gesprekken met onze recruitment specialisten omdat zij oprecht geïnteresseerd zijn in jouw verhaal. Of het nu gaat om het vervullen van een vacature of een nieuw arbeidsperspectief. Maar dat merk je ook aan ons unieke assessment gericht op voorkeurs werkgedrag, persoonlijke drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en risico's. Geen gouden bergen. Gewoon een eerlijk en oprecht beeld waar zowel klant als kandidaat echt iets aan hebben. Dat alles om de best passende match te realiseren. Dat is waarvoor wij elke dag ons uiterste best doen en waardoor we elke dag met een voldaan gevoel thuiskomen.

Innovatie

Innovatie betekent letterlijk vernieuwen. Vernieuwen doen we elke dag. We maken gebruik van real-time recruitmentdata, slimme wervingstools en  psychometrische selectiemethodieken. Vanuit onze intrinsieke motivatie en gedrevenheid willen wij de beste zijn én blijven. Hiervoor zoeken we naar de juiste mensen, willen we de juiste keuzes maken en ons werk meer dan uitstekend doen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat onze klanten snel voorzien zijn van nieuw talent, maar ook kosten besparen; passend bij de inspanningen en huidige markt. Inclusive Talent is niet (primair) gedreven door winstgevendheid. Wél door klanttevredenheid en -loyaliteit. Onze verdiensten zien wij als de brandstof die onze ambitie, nu en in de toekomst, helpt te verwezenlijken. 

Waarom?

Het is onze overtuiging wanneer rekening gehouden wordt met de individuele situatie van (onbenut) talent, dit leidt tot een integraal en toekomstbestendig personeelsbeleid. Wij stellen werkgevers in staat om succesvol te ondernemen met betere prestaties en meer geluk op de werkvloer als resultaat.

 
Wilhelminapark 25
5041 EB Tilburg
Tel: toon nummer
Email: info@inclusivetalent.nl
https://www.inclusivetalent.nl/
Vacatures van Inclusive Talent (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.