a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

HEINEKEN Nederland

Proef de dynamiek bij HEINEKEN

Met de beste mensen in hun vakgebied werken wij samen om onze consumenten overal ter wereld te verrassen en te inspireren met onze merken.

HEINEKEN is één van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 178 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. Onze kernwaarden zijn: passie voor kwaliteit, plezier en respect voor mens en milieu.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Primus. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz en Strongbow Gold. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, zoals onze recente introducties. Van Amstel Radler grapefruit, Jillz 0,0%, Jillz Red en Wieckse 0,0%, als ook op verpakkingen, zoals de nieuwe groene Heineken Starbottle en het 4 Liter Tapje voor Heineken en Amstel. Daarnaast zijn we voortdurend bezig onze bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons “Brewing a Better Future” Programma creëren wij reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden. Voor onze mensen, de gemeenschappen waarin we actief zijn en voor het milieu. We zorgen daarnaast voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als ’s werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

 
Postbus 550
2380 BJ Zoeterwoude
Email: helma.vanvarik@heineken.com
Vacatures van HEINEKEN Nederland (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.