a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Trace Detachering

Tracé Detachering
Tracé is een jong en dynamisch bureau dat staat voor kwaliteit in detachering en begeeft zich als specialist op de vakgebieden Civiele Techniek, Bouwkunde en Geodesie. Als één van de grotere specialisten in Nederland op deze gebieden detacheert Tracé technici van middelbaar tot en met academisch niveau. Door de vakinhoudelijke achtergrond en doelgerichte aanpak van onze consultants hebben wij een uitstekend netwerk in de branche opgebouwd, dat uiteenloopt van kleine adviesbureaus tot grote bouwmultinationals. 

Werken bij Tracé
Wij hebben het streven om onze professionals op een hoger niveau te brengen. Dit doen we door het aangaan van langdurige en duurzame relaties waarin we optreden als een werkgever. Tracé heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen waarin de consultants eindverantwoordelijk zijn voor het begeleiden van onze professionals. In de meeste gevallen is deze consultant dezelfde als uit het bemiddelingstraject. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen consultant en professional en wordt er gebouwd aan een relatie waarin alles bespreekbaar is. Veel aandacht wordt gegeven aan persoonlijke begeleiding. Dit doen we door frequent op de werkvloer aanwezig te zijn zodat er een helder beeld ontstaat over de inhoud van, en de omgeving waarin de werkzaamheden worden verricht. 

Tracé Academy
Het werkveld waarin wij opereren kent vele specialisaties en is constant onderhevig aan veranderende wet- en regelgeving. Bijscholing is dat ook essentieel voor professionals in de bouwbranche. Tracé heeft zich dan ook in haar missie ten doel gesteld professionals de kans te geven zich te ontwikkelen in hun functie tijdens hun detachering. Hiervoor hebben wij de Tracé Academy in het leven geroepen. 

Onze vestigingen
Tracé werkt vanuit 6 vestigingen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk kennis maken, neem dan gerust contact met ons op:
Apeldoorn: 055 -368 44 00
Capelle a/d IJssel: 010-266 66 00
Eindhoven: 040-255 84 00
Haarlem: 023-530 7 530
Heerenveen: 0513-655 050 
Utrecht: 030 238 03 45

Voor meer informatie over onze organisatie vindt u op http://www.tracedetachering.nl

 
Groenewoudsedijk 63
3528 BG Utrecht
Tel: toon nummer
Email: k.vandervlist@tracedetachering.nl
Vacatures van Trace Detachering (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.