a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Capital ID

Bij Capital ID gaan Marketing & IT hand in hand. Capital ID is de toonaangevende, internationale leverancier van innovatieve technologie voor het automatiseren en beheren van marketingcommunicatie: Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM). We ontwikkelen onze oplossingen vanuit het perspectief van de marketeer en communicatiedeskundige. Onze software, ID Manager helpt organisaties consistent te zijn in uitstraling, te groeien en kosten te besparen op het gebied van marketingcommunicatie. Capital ID werkt aan sterke merken.
De Capitalos zijn een bijzondere club. Jongen honden. Authentieke types. Doelgerichte experts. In Marketing & IT. We kenmerken ons door onze grenzeloze ambitie. We halen eruit wat erin zit, opgeven zit niet in ons bloed en we zijn constant op zoek naar hoe zaken sneller, mooier en beter kunnen. Moeten.

Onze uitdaging zit nooit in routine, maar wordt gevoed door nieuwsgierigheid. Vandaag de dingen nóg beter doen dan gisteren. Het onderste uit de kan halen. Altijd. Voor elkaar én voor onze klanten.

Kom jij werken bij Capital ID? Daar waar generalisten en specialisten samen een boterham eten tussen de middag. De innovatieven de goalkeepers uitdagen. Daar waar IT’ers en communicatiespecialisten elkaar diep in de ogen durven te kijken. Waar ruimte is voor een knipoog, een dolletje, om vervolgens weer snoeihard te werken. En daar waar de makers, de bewakers, de bouwers en de testers elkaar regelmatig treffen op het sportveld. Want de uitdagendste zijn, zit in ons DNA.
 
Burgemeester van Roijensingel 22
8011 CT Zwolle
Tel: toon nummer
Email: recruitment@capitalid.com
www.capitalid.nl
Vacatures van Capital ID (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.