a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

VAC Thuistechnologie BV

VAC Thuistechnologie is een adviesbureau die werkt aan slimme ICT toepassingen in zorg- en zuinigheidstechnologie, telefonie en toegangscontrole. VAC Thuistechnologie werkt met open en geïntegreerde ICT-oplossingen, eenvoudig in gebruik, maar die wel het verschil maken voor de eindgebruiker. Open standaarden vinden wij vanzelfsprekend en als er Open Source oplossingen zijn, hebben die onze voorkeur.

Onze missie is: het ontwikkelen en toepassen van ICT-technologie zodat gewone mensen comfortabel, veilig én zuinig kunnen blijven wonen. In hun eigen vertrouwde omgeving, als actief lid van de samenleving. Juist mensen die door ziekte, handicap, leeftijd of andere oorzaken hulp nodig hebben kunnen met technologie geholpen worden. Wij werken deels in woon-zorg instellingen en deels thuis. Onze klanten zijn vooral zorgorganisaties en woningcorporaties.

Wij adviseren klanten vanaf het proces van ‘denken over’ tot aan functionele en technische programma’s van eisen. Wij worden ook vaak ingezet om aanbestedingen goed te regelen en daarna toe te zien op de juiste realisatie van de ICT oplossingen. Zo zijn wij aanwezig aan de directietafel en op de bouwvergadering, wat het werk boeiend maakt.

In onze advisering doen wij ook zelf dingen, in het kader van prototyping en innovatieve demonstrators. Zo hebben wij een demowoning ingericht met innovatieve geïntegreerde technologie voor zorg en zuinigheid, hebben wij een maatschappelijk online platform, applicaties en een interface gebouwd en wordt voor een klant uit de bouwwereld nu een zuinigheidsdashboard (met sensoren en actuatoren) met open hardware gemaakt in zuinige proefwoningen die een energienota 0 moeten krijgen.

VAC Thuistechnologie is een kleine, jonge onderneming met ambities. Wij willen voorop lopen en steeds de grenzen van innovaties opzoeken. Wij werken graag samen met netwerken en partners, ons werk is vaak een onderdeel van een groter geheel en wij betrekken anderen bij ons werk. Bij VAC Thuistechnologie werk je zelfstandig en is eigen initiatief vanzelfsprekend. Ondernemerschap is voor iedereen in het bedrijf een must. Wij zijn open en informeel.
 
Postbus 50004
8002 LA Zwolle
Tel: toon nummer
Email: info@vacbv.nl
www.vacbv.nl
Vacatures van VAC Thuistechnologie BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.