a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Quamba People

Quamba People is ontstaan van uit de hobby van één van de oprichters. Martin Cramer was al een paar jaar werkzaam als freelancer in de IT waarbij hij netwerkbeheer uitvoerde voor bedrijven. Deze werkzaamheden werden toen uitgevoerd onder de naam Switcom. Naast het remote beheer en aansluiten van netwerken verzorgde Switcom ook installaties bij de mensen thuis. Te denken valt aan aansluitingen op het gebied van internet, telefonie en televisie. Steeds vaker werd de vraag gesteld of er niet meer installaties verzorgd konden worden door Switcom.

In 2007 is Raymond Verheul partner geworden en is Switcom verder gegaan met het detacheren van Installatie Monteurs. De samenwerking bleek zo succesvol dat in 2011 gekozen werd voor een nieuwe naam om zo meer duidelijkheid te geven aan de dienstverlening; Quamba People.

Vandaag de dag detacheert Quamba People onder andere Telecom Monteurs, Installatiemedewerkers, Field Service Engineers en Glasvezel Monteurs bij diverse klanten door heel Nederland. Daarbij verzorgt Quamba People niet alleen ‘de mankracht’ maar ook de aanvullende benodigdheden zoals auto, telefoon of smartphone, laptop en gereedschap.

Quamba People heeft de ambitie om binnen een paar jaar uit te groeien tot een van de meest gewaardeerde ondernemingen binnen de Telecombranche waarbij het gedetacheerde personeel het visitekaartje is van het bedrijf.

 
Asterweg 20 k1
1031 HN Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: werkenbij@quambapeople.nl
Vacatures van Quamba People (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.