a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

The Chain Company B.V.

Recruitment & Employer Branding, daar zijn we goed in! 

The Chain Company richt zich specifiek op werving en selectie van starters en (young) professionals op HBO en WO niveau en promovendi (Phd's en Postdoc's). Wij bemiddelen onze kandidaten naar vaste banen bij uitsluitend professionele en toonaangevende organisaties in Nederland en het aangrenzende gebied in Duitsland. The Chain Company werft en selecteert kandidaten voor diverse posities binnen o.a. sales, marketing, techniek,finance en procurement. 

The Chain Company is bovendien gespecialiseerd in employer branding, het aantrekkelijk maken van het werkgeverschap van onze opdrachtgever, met als doel de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt te vergroten. Daarmee wordt het eenvoudiger om talent te werven en aan te stellen en dus de continuiteit en groei van de organisatie te waarborgen.

Hier staan wij voor... 

Wij werken uitsluitend met en voor mensen en bedrijven die we persoonlijk kennen. Alleen dan zijn wij in staat de juiste match tot stand te brengen en de beste kwaliteit te garanderen. Deze werkwijze heeft geleid voor een groot en waardevol bestand van (young) professionals en professionele bedrijven waarmee we al jaren succesvol zaken doen en een prettig en professioneel contact onderhouden. The Chain Company handelt respectvol, vriendelijk en professioneel. Daarnaast hanteren wij strikt de NVP-sollicitatiecode. 

The Chain Company staat voor klasse en kwaliteit!

Met complimenten,

Charlotte Stegeman, Saskia Veldhuizen-Exterkate, Rozemarijn van Merksteijn, Daan Eenkhoorn & Jorien van den Akker

 
Beursstraat 11
7551HP HENGELO
Tel: toon nummer
Fax: +31742469211
Email: merksteijn@thechaincompany.nl
http://www.thechaincompany.nl
Vacatures van The Chain Company B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.