a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Bart Vink& Partners

Hallo, 
Mijn naam is Bart Vink. 
Ik ben consultant en headhunter met focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners. 

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenomeert IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen een aansprekende is. Maar toch vond ik de mens kant altijd boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carierepad bij een grote corperate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het verder helpen van mensen in hun cariere en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien. 
Samen met mijn partners Michael Geradts, Ernst Jan Berger, Raphael van der Tuin en Gijs Smits richtte ik Bart Vink & Partners op. Daar houd ik me bezig met groei van ons bedrijf. Wij verzorgen werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en HR. Als expert in dit vakgebied geven wij presentaties over deze onderwerpen. 

 
Wilgenrooslaan
3451pp Vleuten
Tel: toon nummer
Email: bart@bartvinkenpartners.nl
http://www.bartvinkenpartners.nl
Vacatures van Bart Vink& Partners (87)