a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Odin Groep

Odin Groep - Home of IT

Bij Odin Groep vinden we het belangrijk dat IT’ers zich thuis voelen. Dat zit in onze genen en we doen er van alles aan om dat gevoel te versterken. Zo geven we je alle ruimte om verder te komen, als professional en als persoon.

Onze bedrijven werken met de nieuwste technieken en blinken uit in wat ze daarmee kunnen en doen. Het is geen toeval dat dagelijks miljoenen mensen gebruik maken van online IT-diensten die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden. We vinden het belangrijk dat jij ook met de nieuwste technologieën aan de slag kunt!

Onze bedrijven

Odin Groep bestaat uit de volgende bedrijven:
• Previder − Levert alle relevante IT-technologieën en -services volledig gemanaged. Previder adviseert, bouwt en beheert; van werkplek tot in de cloud.
• Heutink ICT − ICT-specialist voor het onderwijs met een steeds sterker accent op het ontwikkelen en onderhouden van online platformen.
• Winvision - ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform.

 
Expolaan 50
7556 BE Hengelo (OV)
Tel: toon nummer
Email: recruitment@odin-groep.nl
Vacatures van Odin Groep (17)